K O L A Y K O P I

Online Dijital Baskı

blog
912 Görüntülenme 04 Ekim 2021, 03:14

Kolaykopi, Türkiye’nin önde gelen online çıktı alan firmalarından bir tanesi. 2001 yılından bu yana sahip olduğu baskı merkezi deneyimini, gelişen teknolojiler ile harmanlayarak son kullanıcıya kusursuz hizmet sunma amacını taşıyor. Sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini online ortamda kullanıcılarına sunma hedefiyle yola çıkan firma, 2019 yılında Trakyabaskimerkezi.com projesini hayata geçirdi ve çok güzel bir başarıya imza attı.

 

Son projemiz olan kolaykopi.com ise diğer sıradan çıktı alan sitelerinden farklılık sunmaktadır. Kullanıcıların online ortam üzerinden kolaykopi.com’un sistemine yükledikleri çıktı işleri en yüksek kapasiteye sahip ve en son teknolojilerle donatılmış makinalarda baslıyor. Çıktı kalitesi, üretim hızı, müşteri memnuniyeti, sipariş verebilme kolaylığı, sipariş takibi kolaylığı, operasyonel altyapı gibi kavramları son derece dikkate alan Kolaykopi, sahip olduğu tüm sorumluluklarının altından rahatlıkla kalkarak son kullanıcıya optimum düzeyde hizmet sunuyor.

 

•          Çıktı  ihtiyaçlarınızı internet sitemiz üzerinden kolayca alıyor, ürünlerinizi sizlere en uygun şekilde sizlere ulaştırıyoruz. Bunları şu şekilde özetleyebiliriz;

•          1- Adresinize kadar kargo ile gönderiyoruz. Eğer 250 TL lik bir alım yapıldı ise ücretsiz olarak sizlere ulaştırıyoruz.

•          2- Yaygın bayilerimizden birinden alabiliyorsunuz.

•          3- Kurye ile işyerinize veya evinize kadar getiriyoruz.

•          Türkiye’nin neresinde olursanız olun, kaliteli ve hızlı hizmet alabilme imkanını size sunuyoruz.

•          Kullanıcı dostu tasarımımız ve altyapımız ile çıktı alma işlerinizi kolaylaştırıyoruz.

•          Uzayıp giden yüz yüze görüşmelerle vakit kaybetmezsiniz ama yardıma ihtiyaç duyduğunuz her an bir telefon ya da mesaj ile bize ulaşabilirsiniz.

•          Temin ve sevkiyat süreçlerinde sorun yaşamazsınız, ürünleriniz kargo aracılığıyla belirtilen sürede adresinize teslim edilir.

Hadi siz de zaman kaybetmeden online çıktı dünyasının ayrıcalıklarından faydalanmaya başlayın!

 

Artık Başlamaya Hazır Mısınız?
İlk Siparişinizi Dakikalar İçerisinde Oluşturun