K O L A Y K O P I

Her 15.000 basılı sayfa için bir ağaç dikiyoruz

blog
2,171 Görüntülenme 18 Ekim 2021, 11:18

Ağaçlar, gezegenimizi soğutmamıza yardımcı olan doğanın en etkili araçlarından biridir. Atmosferden gelen zararlı karbondioksit (CO2) emisyonlarını doğal olarak emerek havayı temizlememize ve arındırmamıza yardımcı olurlar. Misyonumuz asla tereddüt etmedi - kullandığımızdan fazlasını geri verin. Bu nedenle Woodland Karbon Planının bir parçasıyız. Printt aracılığıyla basılan her 5.000 sayfa için bir ağaç dikiyoruz ve her ağaç yılda 48 pound CO2 emerken 8.500 yeni sürdürülebilir sayfa sağlıyor.

CO2 ayak izinizi nasıl en aza indirirsiniz?

Baskılarınızdan sorumlu olarak fark yaratabilirsiniz. Kolaykopi ile bu çok kolay.

 

Paylaşmak önemsemektir

Yazıcılarımızdan her biri, kişisel olarak sahip olunan 1000'lerce yazıcının çöp sahasına girmesini engeller, bu nedenle paylaşarak çevre için üzerinize düşeni yaptığınızı bilirsiniz.

 

Yazdırma seçenekleri

Bazı şeylerin güzel olması için renge ihtiyacı yoktur. Siyah mürekkebin üretiminde daha az bitkisel bazlı renkli mürekkep kullanıldığı için siyah beyaz baskı daha verimlidir. Çift taraflı baskı, kağıt tüketiminizi yarı yarıya azaltır, bu nedenle bunun gerekli olduğunu düşünüyoruz!

 

Bir teslimat

Baskınızı teslim almayı seçtiğinizde, bastırmak istediğiniz tüm belgeleri bir kerede sipariş edin, baskılarınızı tek bir teslimatta toplayalım. Bu, teslimat kirliliğini en aza indirecek ve CO2 emisyonlarını azaltacaktır.

Artık Başlamaya Hazır Mısınız?
İlk Siparişinizi Dakikalar İçerisinde Oluşturun