K O L A Y K O P I

Edirne Ucuz Fotokopi

blog
1,265 Görüntülenme 08 Şubat 2022, 12:49

Edirne Ucuz Fotokopi, Edirne'de ucuz fotokopi çektirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Türkiye'nin en ucuz ve kolay çıktı merkezi Kolaykopi sizlerle. Ucuz çıktı almak için çok basit şekilde üye olmak ve dosyanızı yüklemeniz yetiyor. 

 

 

Evden, ofisten çıkmadan doküman çıktısı almak Kolaykopi ile çok kolay! A4 ve A5 ebatlarında, farklı gramajlardaki kâğıt seçenekleriyle doküman, ödev, test ve ders notu baskısı alabilirsin. Dosyanı PDF veya Word dosyası olarak yüklemen yeterli.

 

 

Baskısını almak istediğin PDF veya dosya için kâğıt boyutu, kâğıt gramajı ve kaç sayfa bastırmak istediğini seç, Kolaykopi'nin pratik ücret hesaplayıcısı doküman baskı fiyatını hızlıca hesaplasın. Dokümanın kolayca yükle ve siparişinizi online ver.

 

PDF ve Word Dosyasından Çıktı

 

Uygun fiyatlı doküman baskısı yaptırmak Kolaykopi ile çok kolay. İster .pdf, ister .docx dosyanı kolayca yükle; pratik şekilde çıktı siparişini ver.  

 

Ücretsiz Kargo!

 

Kolaykopi, doküman baskıların için uygun fiyatları sunar, hızlı ve kaliteli bir şekilde basar ve taahhüt ettiği tarihte ücretsiz kargoya verir. Sana en yakın olan copy centerı aramana gerek yok. Kargo ile kapıma gelsin, kurye teslimatı veya kendim teslim alacağım seçeneklerini de tercih edebilirsin.

 

Pdf çıktı almak veya destekleyen diğer dosyaları panelinizden kolay kopi web sitesine yüklediğinizde, sayfaları otomatik sayıyor fiyatını hesaplıyor. Gizli bir ücret ve sınırlama olmadan tamamen şeffaf bir şekilde çıktılarınızı alabiliyorsunuz.

Artık Başlamaya Hazır Mısınız?
İlk Siparişinizi Dakikalar İçerisinde Oluşturun